Kevlar net

Kevlar net 2019-01-30T18:32:09+00:00

Kevlarnet: Det stærkeste hegn på markedet

Kevlar er et utroligt stærkt materiale, der ikke strækker sig selv ved meget stor belastning. Netop af denne årsag kan et kevlar net i dag bruges i en lang række erhvervsmæssige sammenhænge, hvor der er brug for et solidt hegn. I dag anvendes det særligt som sikkerhedsnet blandt andet i offshore industrien og inden for beredskab.

Derudover bruges det også i nødstilfælde hvor der skal opsamles spildt olie eller når der er andre former for katastrofer som kræver flydespærringer eller opsamlingskar. Her kan et kevlarnet på grund af sin store styrke medvirke til at sænke vandhastigheden, hvilket gør oprydningsarbejdet meget lettere.

Kevlarnet er et utroligt stærkt materiale, der ikke strækker sig ved belastning. Det kan dog også bruges i mange andre sammenhænge, hvor der er brug for et solidt sikkerhedshegn eller et ekstra stærkt rækværk.

Vi designer et hegn der passer til dine behov

Siden kevlarnet kan blive anvendt i så mange forskellige sammenhænge ved vi af erfaring, at to opgaver aldrig er helt ens. Derfor producerer vi altid kevlarnet der er tilpasset efter vores kunder særlige ønsker og ikke mindst behov. Vi har mange års erfaring med at fremstille kevlarnet til en lang række forskellige industrier, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med at finde en tilfredsstillende løsning.

Da hver opgave er forskellige, har vi heller ikke en standard pris for at fremstille et kevlarnet. Dette vil blive aftalt i fællesskab og vil i sidste ende afhænge af opgavens omfang.

Schanflex: Vi løser de opgaver andre ikke kan

Hos Schanflex er vi eksperter i specialopgaver. Vi har samlet set mere end 25 års erfaring med at udføre specialopgaver inden for en bred vifte af brancher og industrier. Vi har derfor mange forskellige kompetencer at trække på. Så selvom du er i tvivl om hvorvidt vi ville kunne hjælpe dig med netop din opgave, så kontakt os endelig. Vi får ofte unikke henvendelser fra vores kunder, som vi skal løse.

Uanset hvilken opgave vi står foran, er det dog nogle ting som altid gør sig gældende, når man samarbejder med os. Vi har således altid fuldt fokus på at udføre enhver opgave så omkostningseffektivt som overhovedet muligt. Her kommer særligt vores mange års erfaring og ikke mindst store kreativitet i spil. Derudover lægger vi stor vægt på, at når vi aftaler en deadline for enhver opgave, så skal den overholdes. Vi påtager os altid det fulde ansvar.

Så hvis du står med en opgave som du ikke ved, hvordan du skal løse, så tag kontakt til os i dag og lad os finde en løsning i fællesskab.