Opsamlingskar

Opsamlingskar 2019-01-30T18:19:12+00:00

Vi fremstiller unikke opsamlingskar til ethvert behov

Hos Scanflex har vi mange års erfaring med at fremstille unikke opsamlingskar som kan anvendes til opsamling af en bred vifte af væsker. Opsamlingkar anvendes i situationer, hvor der er brug for at opsamle blandt andet vand, spildevand og olie. Derudover bruges opsamlingkar også i situationer hvor man skal tappe farlige kemikalier. Her typisk tappestationer sammen med et opsamlingkar.

Sidst men ikke mindst bruges det også af mange virksomheder til at undgå spildulykker, hvilket medvirker til at beskytte større miljøet.

Vi producerer en bred vifte af opsamlingskar herunder selvrejsende kar, samt ikke mindst opsamlingskar med innerliner.

Vores kar kan bestå af mange forskellige materialer alt efter, hvilket formål det skal konstrueres til. De mest almindelige materialer man anvender i disse situationer, består af henholdsvis kunststof eller stål.

Til lagring af vandforurenende, brændbare medier såsom olie eller lak, bruges galvaniserede eller lakerede opsamlingskar.

Til lagring af aggressive kemikalier såsom syrer og baser, bruges opsamlingskar af kunststof eller rustfrit stål.

Stor erfaring med en bred vifte af beredskabsopgaver

Det er ikke kun inden for fremstilling af opsamlingskar, at vi kan være til stor hjælp. Vi har stor erfaring med en bred vifte af beredskabsrelaterede opgaver. Vi har således også stor erfaring med at fremstille kevlarnet, flydespærringer og som sagt opsamlingskar. Vi kan derfor være til stor hjælp, hvis du står i en prekær situation og har brug for flere forskellige kompetencer.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Hvis du står med en opgave du ikke ved, hvordan du skal løse, så er du kommet til det rette sted. Med mere end 25 års erfaring inden for en bred vifte af specialopgaver finder vi altid en løsning sammen med vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, så tag endelig kontakt til os. Vi svarer altid alle meddelelser inden for samme dag, og kan hurtigt give dig en præcis vurdering.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt.