Presenning til trailer

Presenning til trailer 2019-01-30T18:40:42+00:00

Vi er eksperter i at udarbejde unikke presenningsløsninger

Kunne du godt tænke dig at have mere plads i din trailer, eller står du foran at skulle fragte noget stort og tungt? Så er du kommer til det rette sted. Hos Schanflex har vi mange års erfaring med at udarbejde unikke presenningsløsninger til ethvert behov – og det gælder også til trailere. Vi har således både erfaring med at lave presenninger til såvel biler og både.

Der kan opstå mange situationer, hvor der er brug for en utraditionel presenning. De fleste typer af presenninger som du kan købe i etablerede butikker bruges overordnet kun til at dække over din trailer. Det vil sige, at de beskytter dine varer eller eventuelt affald imod vind og vejr, men du får ikke plads til flere varer i din presenning.

Få designet din egen pressening tilpasset til netop dine mål

Her hos Schanflex kan vi hjælpe dig med at lave et unikt stativ som passer til netop din trailer. På den måde kan du nemt stable dine varer opad, hvorved du får væsentligt mere plads i din trailer, samtidig med at du selvfølgelig kan holde alle dine varer tørre og beskyttet under selve transporten. Ved at bruge os har du således mulighed for at få fremstillet et stativ og en pressening, der er tilpasset netop dine mål. Der kan være mange situationer, hvor man har brug for en større pressening end normalt, og her har vi rigtig stor erfaring med at lave unikke løsninger.

Vi hjælper både private og erhverv

Vi ved af erfaring at to kunder aldrig har de helt samme behov. Og det passer os rigtigt godt. Vi har igennem årene både hjulpet private og ikke mindst virksomheder med at udvikle unikke presenninger, der er tilpasset til deres individuelle behov.

Vores mål er altid at skabe produkter at den bedste kvalitet til en god pris. Da to opgaver aldrig er helt ens vil vi altid på baggrund af hver enkelt opgave vurdere, hvad prisen skal være. Vi arbejder dog altid hurtigt og ønsker altid at lave et godt tilbud til vores kunder.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Hvis du står med en opgave du ikke ved, hvordan du skal løse, så er du kommet til det rette sted. Med mere end 25 års erfaring inden for en bred vifte af specialopgaver finder vi altid en løsning sammen med vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, så tag endelig kontakt til os. Vi svarer altid alle meddelelser inden for samme dag, og kan hurtigt give dig en præcis vurdering.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt.