Toiletkabiner

Toiletkabiner 2021-01-04T14:35:06+00:00

Toiletvogne

Der findes i dag en lang række arbejdspladser, hvor man ikke har direkte adgang til toiletfaciliteter. Det inkluderer særligt ved hus- eller boligbyggerier samt på golfbaner og campingpladser.

Hos Schanflex er vi eksperter i at fremstille unikke toiletkabiner, som kan opsættes hurtigt og nemt.

Unikke toiletkabiner til ethvert behov

Der kan i dag opstå en lang række situationer, hvor man ikke længere har adgang til et velfungerende badeværelse. Dette opleves særligt ved renoveringer af private hjem eller ved renoveringer af større byggerier såsom boligblokke eller boligforeninger. Derudover findes der også en lang række øvrige arbejdspladser, hvor man heller ikke har adgang til traditionelle toiletfaciliteter. Dette inkluderer særligt udendørs arbejdspladser som campingpladser og golfbaner. I begge disse situationer har man brug for gode og stabile toiletkabiner.

Hos Schanflex har vi mange års erfaring med at fremstille unikke toiletkabiner og toiletvogne af den bedste kvalitet til attraktive priser.

Vores toiletvogne bruges ofte som alternativ til skurvogne som både er større og dyrere end hvad vi tilbyder. Vores toiletkabiner har følgende mål i opstillet tilstand:

1200 x 800 mm, højde: 2150 mm

Samlet set vejer vores toiletkabiner kun 75 kg, hvilket gør dem utrolig lette og nemme at flytte med. Dette er særligt en fordel i forbindelse med større byggerier.

Alle vores toiletvogne leveres med tilslutning til vand og afløb.

Altid hurtig levering til tiden

Hos Schanflex ved vi af erfaring at opgaver aldrig er helt ens. Der sker også ofte, at folk ringer til os, når de står med et akut behov, og det kan hurtigt gøre sig gældende med toiletvogne. Derfor er vi vant til at arbejde hurtigt, så når du ringer til os, kan vi som regel hurtigt gå i gang med arbejdet, så dine toiletvogne bliver leveret så hurtigt som muligt.

Hvis der ikke er tale om et akut behov, så kan du også altid stole på, at vi overholder alle tidsfrister, der måtte være aftalt i forbindelse med arbejdet.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Hvis du står med en opgave du ikke ved, hvordan du skal løse, så er du kommet til det rette sted. Med mere end 25 års erfaring inden for en bred vifte af specialopgaver finder vi altid en løsning sammen med vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, så tag endelig kontakt til os. Vi svarer altid alle meddelelser inden for samme dag, og kan hurtigt give dig en præcis vurdering.