Flydespærringer

Flydespærringer 2020-06-04T15:23:36+00:00

Danmarks førende producenter af flydespærringer

Hos Schanflex har vi mange års erfaring med at producere flydespærringer af bedste kvalitet til rigtig gode priser. Flydespærringer anvendes ligesom kevlar net og opsamlingskar primært til bekæmpelse af forurening, herunder særligt olieforureninger i søer, åløb, vandløb og havne og er afgørende for at man hurtigt og effektivt kan ryde op efter en eventuel spildulykke. Derudover kan de også bruges i tilfælde af stormflod eller oversvømmelser.

Vi ved af erfaring, at to opgaver aldrig er helt ens, og derfor kan vi fremstille flydespærringer efter individuelle behov og mål. Flydespæringer varierer oftest i størrelse alt efter, om den skal anvendes på en længere kyststrækning ud imod åbent hav eller om den skal anvendes i et mindre område såsom inde i en havn eller i et mindre vandløb. Af disse årsager er flydespærringer ofte imellem 12,5-25 meter lange, men vi er altid klar til at tilpasse os til individuelle mål.

Vi arbejder hurtigt og effektivt når uheldet er ude

Behovet for flydespærringer opstår ofte akut og derfor ved vi, at der ofte skal handles hurtigt, når en bestilling tikker ind. Derfor arbejder vi altid hurtigt og effektivt så vi kan møde enhver deadline og levere vores flydespærringer til aftalt tid. Ingen kan forudsige hvornår der kommer en oversvømmelse eller hvornår der opstår en olieforureningensulykke på åbent hav, men du kan være sikker på, at når det sker, så er vi klar til at hjælpe. Vores fremstillingsmetode er ekstremt effektiv, hvilket kommer dig til gavn.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste projekt

Hvis du står med en opgave du ikke ved, hvordan du skal løse, så er du kommet til det rette sted. Med mere end 25 års erfaring inden for en bred vifte af special opgaver finder vi altid en løsning sammen med vores kunder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan løse din opgave, så tag endelig kontakt til os. Vi svarer altid alle meddelelser inden for samme dag, og kan hurtigt give dig en præcis vurdering.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt.