Varmluftsvejsning

Varmluftsvejsning 2019-01-30T18:24:52+00:00

Varmluftssvejsning anvendes i mange forskellige situationer, hvor der er behov for at sammensætte kraftfulde og holdbare konstruktioner. Hos Schanflex har vi samlet set over 20 års erfaring med alle former for svejseopgaver, herunder varmluftsvejsning og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med dit næste projekt.

Over 20 års erfaring med varmluftssvejsning

Varmluftssvejsning er i dag en af de mest effektive metoder man kan bruge, hvis man ønsker at skabe en stærk konsturktion, som skal kunne holde i mange år. Særligt plast er et hyppigt anvendt materiale til større konsturktioner på grund af dets store holdbarhed. Plast er et stærkere materiale end blandt andet stål, beton og jern.

Vi har selv mere end 20 års erfaring med alle former for svejsning herunder PE svejsning, aluminiumssvejsning og varmluftsvejsning fra en lang række opgaver. VI har særligt stor erfaring inden for beredsskabsopgaver. Vi har blandt andet været med til at fremstille en lang række konstruktioner som har skulle været modstandsdygtige over for vind og ikke mindst vand. Vi har blandt andet mange års erfaring med at designe opsamlingkar til beredskabsopgaver, overdækninger til gylletanke og lagertanke til biogasanlæg. Vores løsninger er dog altid unikke og tilpasset vores kunders enkelte behov.

Vi har igennem årene udviklet en lang række unikke metoder til at arbejde med svejsning, hvilket gør at vores arbejde altid er af den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på dit næste projekt

Hos Schanflex ved vi godt at to opgaver aldrig er helt ens. Derfor ved vi også godt, at det ikke kan betale sig at lave faste prislister over vores ydelser. Vi er specialister i alle de slags opgaver, som andre ikke kan løse. Så hvis du står med en udfordring eller en opgave, der kræver varmluftssvejsning, så tag gerne fat i os. Vi kan hurtigt vurdere omfanget af din opgave og komme med et god tilbud.