Konkurrenceregler

Konkurrenceregler 2018-02-10T19:44:54+00:00

Denne Facebookkonkurrence er oprettet og drives af nedenstående:
Schanflex ApS
Nr.Viumvej 27B
6920 Videbæk, Denmark.

I det følgende kaldet “konkurrenceafholder”.
Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook.
De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebookprofil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Det er et krav at ‘synes godt om’ det pågældende opslag for at deltage i konkurrencen. Det er ikke et krav at dele opslaget for at deltage i konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Du skal være bosiddende i Danmark for at deltage. Medarbejdere hos Schanflex ApS kan ikke deltage i konkurrencerne.

Aldersbekræftigelse
Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Vinderne afholder selv, pågældende konkurrenceafgift til SKAT. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.
Der forbeholdes ubetinget ret til, at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Hvordan findes vinderen?
Vinderen trækkes via SocialPunch. Vinderen bliver trukket blandt alle dem, der har givet opslaget et like, og dem der har kommenteret opslaget. Der tages en video af selve lodtrækningen, så der er bevis på, at der bliver fundet en vinder, og at der ikke er snyd bag.

Vinderen
Vinderen findes på datoen der er opgivet på Facebook opslaget og offentligøres umiddelbart efter denne dato. For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fulde navn, alder og adresse.
Svarer vinderen ikke inden 3 dage, vil produktet blive sat i konkurrence igen og der vil blive trukket en ny vinder af konkurrencen.

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder:
Kennie Pagaard
Kennie@schanflex.dk